Top

Garantie & Reparatie bij APPARATUURPLANET.NL

Garantie & reparatie
Helaas kan het gebeuren dat uw apparaat in de toekomst een mankement krijgt. Het zou mooi zijn wanneer dat nooit zou gebeuren, maar we moeten eerlijk zijn dat die kans wel aanwezig is.
APPARATUURPLANET.NL heeft zeer goede contacten met alle officiële fabrieksservicediensten die dagelijks voor onze klanten klaar staan. Fabrieksservicediensten beschikken over de beste monteurs, de meeste kennis en de juiste onderdelen.
 
Het is altijd beter om uw apparatuur door een fabrieksmonteur te laten repareren:
Een fabrieksmonteur heeft meer kennis van het desbetreffende apparaat. De kans dat een fabrieksmonteur het juiste onderdeel al bij zich heeft is groot. Een fabrieksmonteur kan makkelijker een coulanceregeling toepassen.
 
Wat te doen bij eventuele problemen:
Mocht er volgens u iets niet juist functioneren aan uw apparaat of heeft u bepaalde vragen over de werking, dan kunt u contact opnemen met het betreffende merk door middel van de  telefoonnummers die hieronder vermeld staan.  Zij kunnen een groot aantal storingen voor u telefonisch oplossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen zij eventueel ook een service monteur naar u thuis toe sturen.
 
Natuurlijk kunt u voor garantieafhandelingen altijd bij ons terecht. In de praktijk zal het probleem echter het snelst worden verholpen wanneer u eerst contact opneemt met de officiële fabrieksservicediensten. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat, laat het ons dan weten. In dat geval verzorgen wij de garantieafhandeling voor u.


Klik op onderstaande merken voor garantie-afhandeling per fabrikant!

Nieuwe producten