Top

floww Perfect4 - koud, warm, kokend en gefilterd water


Kies je de floww Perfect4, dan kun je genieten van ‘instant’ kokend water en de zachte smaak van écht zuiver water. Met het gefilterde water voorkom je bovendien kalkaanslag in keukenapparaten.

Bij deze productlijn kun je kiezen uit drie elektronische kranen met de Touch-bediening en led-indicatie.

Hoe werkt een elektronische kraan?
We bieden je keuze uit een elektronische en een mechanische kraan. Onze elektronische kranen zijn uitgerust met de zogenaamde Touch-bediening met led-indicatie. Deze gebruiksvriendelijke en veilige bediening is ondergebracht in de draaiknop waarmee je kokend of gefilterd water kunt selecteren. De led-indicatie laat met een kleurtje zien welk soort water je gekozen hebt. Rood voor kokend water en blauw voor gefilterd water. Daarnaast bezit de knop ook een intelligente feedback functie; wanneer het filter toe is aan vervanging geeft de knop dit door middel van een knippersignaal aan.

Ook handig: dankzij de Touch-bediening kun je gebruikmaken van de panklaar-functie. Hiermee kun je een pan afvullen met 2 liter kokend water, precies de hoeveelheid die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een goede portie spaghetti. Bij gefilterd water is dit 1 liter, een mooie hoeveelheid voor bijvoorbeeld een karaf. De kraan stopt vervolgens automatisch met vullen.