Top

floww kokend en gefilterd waterkranen

Floww is nieuw, maar kent een rijke historie. Het gerenomeerde bedrijf Itho Daalderop, dat al sinds het einde van de 19de eeuw met slimme toepassingen innoveert in Nederlandse huishoudens, heeft floww in het leven geroepen.

Itho Daalderop heeft een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve kwaliteitsproducten die (meer) comfort brengen in jouw huis. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler.

Floww speelt in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je verwacht. We willen jou bovendien niet lastigvallen met technische verhalen. Het leven is veel te leuk om je daarmee bezig te houden. We willen graag dat je kiest voor floww omdat jij onze slimme en stijlvolle producten wil hebben. Floww is een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Een merk van deze tijd. Het uitgekiende ontwerp van de kranen verraadt jouw goede smaak. Niet opzichtig, maar ingetogen en verfijnd. Floww is positief en toegankelijk. En daarom wil je floww hebben.


Eén kraan voor alles
Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend of gefilterd water. Gewoon, op je gevoel.

Dit is floww
Floww is meer dan alleen een kraan. We bieden je de keuze uit vier productlijnen; elk met eigen kranen, boilers en filters. Bekijk het volledige assortiment en maak verder kennis met floww.